Προβολή Ανακοίνωσης


6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νοσοκομειακής Οδοντιατρικής
Ημερομηνία δημοσίευσης: 13.02.2018 16:22:00

1η Ανακοίνωση

Οδοντιατρική Ειδικής Φροντίδας Σύγχρονες προσεγγίσεις και προσαρμογές
Αμφιθέατρο «Αντώνης Τρίτσης» του ΟΠΑΝ.ΔΑ Ακαδημίας 50 (τ. Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων)
Αθήνα, 30 Νοεμβρίου έως 02 Δεκεμβρίου 2018

Το 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νοσοκομειακής Οδοντιατρικής θα διεξαχθεί στο Αμφιθέατρο «Αντώνης Τρίτσης» του ΟΠΑΝ.ΔΑ, Ακαδημίας 50 (τ. Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων) από 30 Νοεμβρίου έως 02 Δεκεμβρίου του 2018. Θα περιλαμβάνει ελεύθερο και κατευθυνόμενο πρόγραμμα.

Στόχος του κατευθυνόμενου προγράμματος, στο οποίο θα συμμετέχουν διακεκριμένοι ομιλητές, είναι να δώσει το στίγμα της παροχής ειδικής οδοντιατρικής φροντίδας υπό το πρίσμα των σύγχρονων προσεγγίσεων και προσαρμογών. Το συνέδριο φιλοδοξεί να απαντήσει σε καίρια ερωτήματα που εγείρονται κατά την άσκηση της Οδοντιατρικής σε ασθενείς με βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό, σωματική, νοητική ή ψυχική αναπηρία και ιδιαίτερα προβλήματα ή καταστάσεις.

Το ελεύθερο πρόγραμμα φιλοδοξεί να αποτελέσει βήμα παρουσίασης του έργου και του προβληματισμού των οδοντιάτρων που παρέχουν φροντίδα στους ειδικούς ασθενείς.

Δεκτές για παρουσίαση θα γίνουν κυρίως εργασίες που αναφέρονται σε θέματα σχετικά με το κλινικό αντικείμενο της Οδοντιατρικής Ειδικής Φροντίδας - Νοσοκομειακής Οδοντιατρικής, τις σύγχρονες προσεγγίσεις και προσαρμογές για την ορθή παροχή της, την εκπαίδευση, τις παρεχόμενες υπηρεσίες από το Εθνικό σύστημα Υγείας και τις οδοντοστοματολογικές ανάγκες ειδικών κατηγοριών ασθενών. Για την καταληκτική ημερομηνία και τον τρόπο υποβολής περιλήψεων των εργασιών θα ακολουθήσει 2η ανακοίνωση.


«Πρόσφατες ανακοινώσεις